All Articles (0)

There aren’t any articles yet.

RSS
Email me when there are new items –

Advies op maat

Als freelancer ben je gedreven en ambitieus. En het is onze missie om die ambities te helpen waarmaken. Een bedrijf opstarten of runnen loopt niet altijd van een leien dakje. Je moet van alle markten thuis zijn en dat is niet evident. Misschien kan jij ook wel professioneel advies en begeleiding gebruiken? Een frisse kijk van buitenaf is immers altijd interessant, ook al ben je goed bezig. Met de juiste adviespartner sta je sterker in je schoenen en krijg je inzicht in jouw opportuniteiten. UNIZO helpt je om van jouw verhaal nóg een groter succes te maken.
 

Wil je je onderneming optimaliseren? Laat je begeleiden in het professionaliseren van je bedrijfsvoering en zorg voor een stevige basis. Ontdek onze begeleidingen op maat van jouw specifieke noden! Wij maakten alvast een relevante selectie voor freelancers:

 

BEDRIJFSOPTIMALISATIE

Je hebt een nieuwe onderneming en wil weten of je op de goede weg zit? Dan is Road To Action hét individueel begeleidingstraject op jouw maat.

Dit traject richt zich tot iedere recent gestarte ondernemer die zichzelf kritisch onder de loep wil nemen. Die op zoek is naar nieuwe opportuniteiten en open staat voor innovatie. Vooral als startende ondernemer vraag je je wel eens af of je goed bezig bent met je onderneming. Tijdens de eerste jaren leg je als startende ondernemer immers het fundament voor je succes. Een frisse blik van buitenaf helpt je naar een nóg groter succesverhaal!

Ontdek Bedrijfsoptimalisatie!

 

FINANCIEEL INZICHT

Ben je op zoek naar de juiste financiering voor jouw onderneming? Of wens je meer inzicht in je financiële cijfers? Binnen Go for Finance doen we het allebei, we begeleiden geheel volgens jouw noden.

Het begeleidingstraject Go for Finance is er zowel voor iedere ondernemer die op zoek is naar kapitaal voor de opstart van een onderneming of de verdere uitbreiding ervan als voor ondernemers die een beter inzicht willen krijgen in hun financiële situatie in functie van het verbeteren van de bedrijfsvoering.

Ontdek Financieel inzicht!

 

 

 

STARTEN (pré-starters!)

Denk je aan een eigen onderneming? Of wil je van je bijberoep je hoofdberoep maken? Misschien wil je een zaak overnemen? Dan vraag je je waarschijnlijk af of dit een haalbare droom is... Ontdek hier een individueel begeleidingstraject en kom te weten of jouw idee haalbaar is.

Alvorens een eigen onderneming op te starten of van je bijberoep je hoofdberoep te maken, is een objectief klankbord inschakelen een slimme zet.

Ontdek Starten!

 

 

TIP: Wegwijzer voor ondernemers

UNIZO ontwikkelde een Wegwijzer voor Ondernemers. Via deze gids vol tips, getuigenissen en begeleidingsadvies, zet je jouw onderneming op de goede weg! Download hier de Wegwijzer.

 

 

  Proximus Engie KBC ADMB Zenito Partner_28.png