INEKE HUTSE

LEDE

Female

Verjaardag: August 7

Professionele activiteit: Zaakvoerder webshpo

Website http://www.tafelsfeer.be

Activity Feed
Photos
Blog Posts
Discussions
"Zal dat een van dezer wel even doen dan. Gr en dank, Ineke "
"Jasper, 
Bedankt voor je reactie, Ik weet dat maar al te goed dat mijn website verouderd is. Ik wil graag offertes ontvangen van webdesigners voor een nieuwe website, effectief mobile responsiive en op basis van Wordpress. Dat is al zeker. Misschien…"
"Beste Angélique, ik wissel de grote beurzen gewoonlijk jaarlijks eens af : Countryside in Gent, Libelle Ladies Goed Gevoel Fair Gent, Libelle Winterfair in Nekkerhallen in Mechelen en een aantal kleine plaatselijke beurzen...Mijn webshop is www.tafe…"
"Dus Anja, je bent ook op zoek naar mensen die wat administratie kunnen doen voor je? En wat zou dat dan precies mogen zijn? Vraagt dat een verplaatsing of dienstverlening ter plaatse bij jou, als ik dit mag vragen? Wat houdt het precies in? Wat doe…"
"Beste Anja, ik kom vandaag voor de eerste keer op dit forum. Ik weet niet precies wie u bent, werkgever misschien? Ik wou hier graag advies vragen aan collega-ondernemers/freelancers die me misschien op een idee kunnen brengen om de gepaste freelanc…"
"Beste Anja, bedankt voor snelle respons. ik ben bedrijfsvertaler van en naar het Frans, Engels, alsook Duits maar heb ik minder ontwikkeld de laatste jaren. Ik heb echter nooit expliciet de job als "vertaler" uitgeoefend, uiteraard wel klantendienst…"
  Proximus Engie KBC ADMB Zenito Partner_28.png