Simon Gryspeert

Wijgmaal (Leuven)

Male

Professionele activiteit: Coördinator freelancerswerking bij UNIZO

Activity Feed
Photos
Blog Posts
Discussions
Friends
Simon Gryspeert heeft zijn/haar profiel gewijzigd
"Dag Lene,
Er bestaan verschillende manieren om je uurtarief te bepalen: op basis van je kosten, van je gewenste inkomen, van de tarieven in de markt, ... We hebben daar een aantal webinars over in onze webinar-bibliotheek, zie http://lovetobefree.ni…"
Afgelopen Week van de Freelancer brachten we opnieuw onze Freelancer Focus uit, een jaarlijkse studie over freelancen in Vlaanderen. Voor het eerst konden we - na de nulmeting in 2015 - een evolutie waarnemen in het aantal freelancers, en die bevest…
"Super, veel succes ermee!!"
"Dag Gilles,
Jammer dat er blijkbaar iets misgelopen is bij dat telefoontje aan ons, want we hebben wel degelijk een uitgebreide starterswerking en geven jaarlijks (hoog gewaardeerd) startersadvies aan duizenden startende ondernemers. Misschien is er…"
"Beste Herman,
Ik heb onderstaande reactie doorgekregen via Roularta. Mocht je nog verdere vragen voor hen hebben, aarzel dan zeker niet om Nicolas rechtstreeks aan te spreken.
@Celine: tof idee!
Hartelijke groeten,Simon
-----
Beste Herman,
Roularta…"
"Beste Herman,
Wij durven dat ;). We hebben je vraag doorgestuurd naar Roularta en verwachten snel een antwoord.
Hartelijke groeten,
Simon(Coördinator Love to be Free)"
Onder de slogan ‘WIJ DOEN HET ZELF – Samen beter ondernemen’ serveert het Vlaams departement Werk & Sociale Economie op 20 oktober een uitgebreid programma over samenwerking tussen ondernemers. UNIZO steunt dit evenement volledig vanuit de overtuigi…
Simon Gryspeert shared their discussion on Facebook
Regelmatig krijgen we bij UNIZO de vraag of we geen app programmeurs kennen. Aangezien dit een relatief nieuwe markt is, blijkt het niet voor iedereen eenvoudig om zijn weg hierin te vinden.
Vandaar deze topic: ben jij zelf een programmeur die apps…
"Dag Anja, ik stel voor dat je even contact opneemt met onze Ondernemerslijn, zie http://www.unizo.be/vraag.jsp?id=382168. Daar kunnen ze ingaan op jouw specifieke situatie. Succes!"
Het moet gezegd: er is positief nieuws van het pensioenfront. Een jarenoude ongelijkheid is eindelijk van de baan, dankzij intensief onderhandelwerk van UNIZO.
Het minimumpensioen voor werknemers met een gemengde loopbaan (deels werknemer, deels ze…
Voor de vijfde keer al droeg UNIZO de eerste week van juni op aan hét statuut van de toekomst. Om je te bedanken voor je steeds belangrijkere rol in onze economie, en om je te ondersteunen bij het succesvol uitbouwen van je eigen, zelf gecreëerde we…
Simon Gryspeert shared their discussion on Facebook
Interessante vraag gekregen van een van de freelancers in dit netwerk:

"Kun je mij even advies geven over hoe "reistijd" normaliter verrekend wordt. Ik bedoel daarmee de tijd dat je echt onderweg bent voor de klant, dus niet de woon-werkafstand.
Ik…
"Toffe vraag!Ik kan alleen voor mezelf spreken (als iemand die werkt vóór freelancers), maar ik spreid het zo ongeveer:
-thuis: om (grotere) taken af te werken waar ik ongestoord aan wil voortdoen.-in een koffiebar of iets dergelijks: voor creatief w…"
More…
  Proximus Engie KBC ADMB Zenito Partner_28.png