Over LTBF

Contact

Vragen? Opmerkingen? Suggesties? Contacteer het Love to be free team via:

Love to be free
UNIZO vzw
Willebroekkaai 37
1000 Brussel
Tel 0800/20 750
freelancers@unizo.be 

Wij geloven erin

Love to be Free is een netwerkplatform voor en door freelancers en zelfstandige dienstverleners. Het doel: info en ervaringen delen via blogs, fora, webinars, FAQ's, ... En vooral: elkaar inspireren om beter te ondernemen.

Work in progress

In tegenstelling tot vele andere landen was er bij ons tot enkele jaren geleden nog geen online community voor freelancers. Daarom nam UNIZO hier onder de noemer 'Love To Be Free' een faciliterende rol in op. Maar beschouw dit netwerk vooral als een work in progress, waar nog veel aan geschaafd zal worden voor het op punt staat.

 

 

 

Jouw inbreng

Jouw inbreng als zelfstandige ondernemer staat absoluut centraal bij Love To Be Free. Daarom is het forum een van de belangrijkste pagina's op deze website. Daarnaast is er ook de blog Free Podium, die zeer zeker openstaat voor gastbijdrages. Heb je zelf ook een idee voor een inspirerende, informerende, ... post (geen pure reclame, daarvoor zijn er andere plaatsen), laat ons dan zeker iets weten via freelancers@unizo.be.

Aanbod

Daarnaast zorgen we vanuit UNIZO uiteraard ook mee voor de invulling van deze pagina's.  Afgelopen webinars kan je herbekijken in de webinar-bibliotheek. En tot slot zijn er ook de FAQ's of veel gestelde vragen van freelancers die dankzij de UNIZO-studiedienst een antwoord krijgen. Om evidente redenen (koken kost geld...) kan je van deze netwerkvoordelen enkel gebruik maken als UNIZO-lid - registreer je daarom dus zeker op deze site mét je lidnummer.

Gaandeweg zal je deze site zien uitbreiden, met steeds één doel voor ogen: freelancers en zelfstandige dienstverleners nog beter te helpen ondernemen.

Tot slot: heb je ideeën, opmerkingen, vragen of kritiek? 'Feel free' om het ons te laten weten via freelancers@unizo.be. We kijken ernaar uit.

 

  Proximus Engie KBC ADMB Zenito Partner_28.png