Actuasessie: THE FUTURE OF WORKING

25 digitale tools om slimmer te werken dan uw concurrenten

Van telegram tot WhatsApp, van papieren cheque tot betalen met je smartphone. Die grote scanner van 10 jaar geleden past vandaag in je broekzak, en je vroegere klassement hangt vandaag ergens in de cloud.

Er is op korte tijd enorm veel veranderd aan de manier waarop we werken. Tijdens deze actuasessie zoomen we in op de nieuwe digitale mogelijkheden om als ondernemer slimmer te werken. We tonen zowel de trends als de concrete, bruikbare toepassingen. Het doel: efficiënter werken en minder tijd en geld verliezen.

Voor elke dagelijkse taak die je als ondernemer uitvoert, gingen wij na of er digitale hulpmiddelen zijn om je leven te vergemakkelijken. Het resultaat is een lijst van tools en technieken om slimmer te werken. Sommige zullen je zeker bekend zijn, andere helemaal niet. Maar allen zijn ze eenvoudig bruikbaar, intelligent en vooral efficiënt.

Stilstaan is achteruitgaan, zegt men. Spring je mee in het digitale bad?

Schrijf je hier in.

LOCATIES

Deze sessie gaat 5 keer door, telkens vanaf 19u30 bij:

De Kruitfabriek in Vilvoorde op 3 mei

UNIZO in Gent op 10 mei

Coworking Plastron in Antwerpen op 12 mei

Coworking WorkAround in Brugge op 17 mei

Corda Campus in Hasselt op 31 mei

SPREKERS

William Visterin is als hoofdredacteur van Jobat én freelance IT-journalist perfect geplaatst om de relevante e-trends (mobiel, cloud, ...) te duiden aan de hand van interessante cijfers, straffe voorbeelden en gevatte analyses.

Gene Van Gampelaere noemt zichzelf ‘productivity evangelist’. Hij geeft opleidingen rond slimmer digitaal werken en is oprichter van Digie.be, een trainingsplatform rond technologische en digitale toepassingen.

 

  Proximus Engie KBC ADMB Zenito Partner_28.png