Tools

Via de tools-rubriek krijg je toegang tot een aantal handige online toepassingen om beter/sneller/verstandiger/... te kunnen ondernemen als freelancer.

Klik op onderstaande tools om verder te gaan:

 • De Nacalculator
  Met deze tool kan je na het uitvoeren van een opdracht berekenen of je op voorhand ingeschatte kosten (tijdsbesteding, effectieve kosten, ...) overeenstemmen met de werkelijkheid. Nacalculatie is een zeer belangrijk proces om je inkomstenstroom onder controle te houden.
 • De Uurtarief-berekenaar
  Hoe bepaal jij je tarieven? Met de natte vinger? Dankzij deze tool kom je gefundeerd tot een goed, onderbouwd tarief. Voer de parameters in en je ziet meteen of je vandaag te weinig, net genoeg of zelfs meer dan genoeg aanrekent?
 • De Jobfeed
  Op deze pagina krijg je een overzicht van openstaande jobs voor freelancers. Het overzicht is een verzameling van jobs die verschenen zijn op externe jobsites.
 • De Factuur
  UNIZO heeft zich tot missie gesteld om ondernemers efficiënter te laten factureren. En dat menen we serieus. Daarom is er nu De Factuur, een facturatietool waarmee je in één muisklik offertes, facturen en herinneringen maakt én uitstuurt.
  De tool is uitvoerig getest en krijgt zeer goede reviews. Wie De Factuur gebruikt is meteen helemaal geautomatiseerd, krijgt diverse verzend- en personalisatie-opties én vereenvoudigt de samenwerking met zijn boekhouder enorm. Benieuwd? Je kan De Factuur nu één maand gratis uittesten. Lees er alles over op www.defactuur.be.

  Proximus Engie KBC ADMB Zenito Partner_28.png