Week van de Freelancer 2016

10 GRATIS WEBINARS

Van 6 tot 10 juni kan je 10 webinars volgen over onderwerpen als verkoopgesprekken, tariefbepaling, klanten scoren via LinkedIn, je website, starten als freelancer, snellezen, binnen 24u een opdracht vinden, van bijberoep naar hoofdberoep, ...

Inschrijven voor de webinars kan lager op deze pagina.

 

Avond van de Freelancer

 
Op donderdagavond 9 juni organiseren we de tweede Avond van de Freelancer, een netwerkevent in samenwerking met Freelancenetwork. We palmen één avond de hippe Backstay Bar in, een prachtig art deco gebouw in het hart van Gent, waar ooit de redactie van Dagblad Vooruit gevestigd was.

Behalve food, drinks en fun kan je ook inspiratie tanken. Creatief expert Karl Mortier geeft er een speedsessie van 20 minuten met 7,5 concrete inzichten over hoe je blijft plakken in iemands geheugen en hoe je potentiële klanten kan beklijven met jouw pitch.

Wil je erbij zijn? Schrijf je hier in voor de Avond van de Freelancer.

Wacht niet te lang want de plaatsen zijn beperkt! 

Duid hieronder de webinars aan die je wil bijwonen.
Kan je niet op het voorgestelde moment? Schrijf je toch in, dan ontvang je de opname. Let wel: met uitzondering van de webinars voor starters, is uitgesteld kijken enkel toegankelijk voor UNIZO-leden.

Problemen bij de inschrijving?
Meld het via freelancers@unizo.be.

Editie 2015

10 gratis sessies over tariefbepaling, marketing, je website, starten als freelancer, handige tools, schijnzelfstandigheid, omzet verhogen, ...

De Week van de Freelancer ging door van 1 tot 5 juni 2015 en was een gigantisch succes. Het aantal deelnemers schoot de hoogte in, met 2419 webinar-inschrijvingen van 749 verschillende freelancers. Nooit was er meer interactie. Ook de eerste Avond van de Freelancer was een topper met 135 aanwezige freelancers.

Hieronder vind je de link naar alle webinar-opnames, die door UNIZO-leden integraal te herbekijken zijn. Nog geen lid? Laat dit een goede gelegenheid zijn om daar verandering in te brengen.

Bekijk hier alle webinar-opnames (exclusief voor UNIZO-leden).

Bekijk hier de Freelancer Focus, een uitgebreid rapport over freelancen in Vlaanderen met interessante statistieken en beleidsaanbevelingen.

Bekijk hier de prachtige aftermovie van de Avond van de Freelancer.

Vragen of problemen? Meld het via freelancers@unizo.be.

  Proximus Engie KBC ADMB Zenito Partner_28.png